lauantai 26. huhtikuuta 2014

Naamapalmusunnuntai ja Pääsiäinen 2014

Naamapalmusunnuntai ja pääsiäinen v2014


Aloitan blogaukseni sanoin "Voihan saatana, nyt missasin tapahtuneen viikolla" mut no parempi myöhään kun ei milloinkaan, vai miten ne viisaat sanovatkaan?

Mutta jokatapauksessa, tänävuonna olisin ollut yllättynyt siitä että virpojia elikkä niitä niin sanottuja "trulleja" vanhankansan nimityksiltään pääsiäisnoitina liikkuvia pikkukersoja ei ollut oven takana aamupäivän aikana herättelemässä meitä vanhoja kaiken kokeneita, niillä tuttuakin tunnetuimmilla värssyillään "virvon varvon tuoreeks terveeks, tulevaks vuodeks. Vitsa sulle, palkka mulle" josta olen positiivisesti yllättynyt. Jatkakaa samaan malliin, vaiko? Jokatapauksessa tämä asia jättää minulle kaksi teoriaa sormieni ulottuville: On hyvä teoria, ja paha teoria.

Hyvä teoria on tämä: että vanhemmat on vihdoinkin tullut järkiinsä, ja pitäneet muksunsa kotona, tai sitten muksutkin nukkuneet pommiin. Kuka tietää?

Paha teoria on tämä: Joko vanhemmat oli krapulassa kotona ja vetivät buranaa niin maan perkeleesti edellisillan kirkkaanlinjan jälkeen että oksat pois, ja kun on nykyajasta kyse. Niin eihän nämä muksut osaa askarrella ilman ohjeita ja opastusta. Mut ei sovi unohtaa että myös Hieronta-oppaiden lisäksi netistä löydät myös vitsanteko-oppaat ihan varmasti :) Google vaan auki ja neuvoa isän kädestä et miten sä suoritat googlehaun :)

Ei minulla muuta tälläkertaa. Hyvää myöhästynyttä pääsiäistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kannanotot ovat tervetulleita, mutta paskanjauhanta poistetaan :)