tiistai 14. toukokuuta 2013

~Kyllä on laiffi ihmeellistä, vaikka sitä ei jokapäivä uskois~

Eli, olin tossa viitisen minuuttia sitten menossa tupakille ja sattumalta katsoin jääkaapille päin. Hieman outoa kyllä, mut ihan niinkuin punainen valo olis välähtäny silmissä ja samantien muistin mitä unta näin kun nukuin päivällä.
Elikkäs, asuin lappajärvellä unessa vielä mukamas, olin just muuttamassa pois sieltä vissiinkin (Oikeasti asuin lappajärvellä v2009-2010) mutta joo. Ei siinä, siinä unessa oli ihan outo se maisema. Kun oikeastihan lappajärven harjun rivitaloilla siinä on parkkipaikka, ja sitten joku hiton toimintatalo jonka nimeä en muista, mutsin vanha työpaikka. Ja parkkipaikka on talon toisessa päässä. Toisessa on vissiin mehtää whatever mut joo.
Tässä unessa: Se oli niinkuin minä tätä kuvailisin, autio seutu keskellä ei mitään, jossa oli 2 taloa noin sadan metrin etäisyydellä toisistaan.. Tämä toinen oli mukamas oli meidän siinä unessa mainittu entinen kotipaikka. Ja sitten tien toisella puolella, oli talo.. Jossa kummitteli, ja siellähän me siinä unessa käytiin porukalla. Mut kummituksia tai haamuja ei sillähetkellä näkynyt jos oikeen muistan.. Mut myöhemmin sit näky kun kävin kaverin kanssa siellä siin unes sekä tarina kertoi sitä siinä unessa et siellä ois nähty joskus sellasia.

Tupakalla ollessani mietin: 
Onko tämä seutu tästä unesta oikeasti olemassa edes, onko tämä kuvitteellinen seutu, vai onko tämä kenties jostakin 10-vuotta sitten näkemästäni luonto-ohjelmasta aivoihini kätkeytynyt still-kuva? 
Jos tämmöinen seutu on olemassa, niin missä helvetissä? 
Ja mikä seutu tää on ylipäätään? 
Josko seuraavalla tupakkatauolla tämä selviäis? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kannanotot ovat tervetulleita, mutta paskanjauhanta poistetaan :)