tiistai 21. helmikuuta 2012

Kunnioitustaso tikkakosken ala-helvetissä on mitä mainioin :)

Tuli iha yks tyyppi mielee tässä ajatellessani elämää syvemmin.. Kiusaa aina frendin tyttöystävää, haukkuu frendiäni sitte haukkui myös mua "läpällä" läskiks.. No eilen sit aamulla näin skolessa sen ja se alko sepittää kaikkee kuset housussa ku sanoin sille faces joskus ku se sano et oon huonoa seuraa frendin muijalle ja sen muijan kaverille. "Vai on läski huonoa seuraa? Taitaa kaverille olla sen suu sille huonoa seuraa"
Siis pointtinahan tossa oli et oisin lyöny sitä ellei se ois lopettanu. Sit sanoin sille ettei enää hauku.. Hädissään toi lupaili ettei hauku ja on ihmeen hyvin pitäny lupauksensa.
Siis olin face to face sen kaa eilen aamuna.. Heti oli jätkä paniikissa.
Nämä tikkakosken ala-asteen pikkujunnut 3-5lk niillä ei oo kunnioitusta ketään kohtaan. Ku kävelee ohi, kauhea tirskuminen. Ite alkaa tuntea myötähäpeää olla suomen kansalainen niitten takia.
Niille nulikoille kyl pitäs kunnioitusta opettaa jo pienestä lähtien.. Ite kunnioitin ylä-astelaisia vitusti vielä 7lk. Sitten tulin lappajärveltä takas tänne.. Uudet seiskat oli tullu, vanhat kunnon ysit lähteny.. Kunnioituski loppu ku ne oli hieman tyhmää sakkia. Kaikki piilovittuili jne.

Mun mielestä näille junnuille olis pitäny kyllä kunnioitusta opettaa, jo pienestä pitäen.. Vituttaa ja hävettää kulkea niiden ohi..
Mut tätä on ihmiselämä. Et ei siinä :PP
Kuitti perkele... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kannanotot ovat tervetulleita, mutta paskanjauhanta poistetaan :)