perjantai 6. heinäkuuta 2012

Ajat muuttuu suomen "hyvinvointivaltiossakin"

Päätinpä siis syventyä miettimään asioita. Elämme 2000-lukua, 2010-vuosikymmentä, 2012, vuotta.
Mietin tossa että kyllä ajat muuttuu...


Ennenvanhaan: 


Parisuhteet: 
Saatettiin mennä naimisiin jumankauta jo kakskymppisenä, olla loppuiän yhdessä. Eroaminen oli hävettävää. Ei tunnettu playereitä, oli vaan naistenmiehiä jotka ei seukannut varsinaisesti kenenkään kanssa. Ennenvanhaan yleensä harrastettiin ekan kerran seksiä kun oltiin naimisissa. Harvemmat tosissaan sai jatkuvasti. 


Lastenohjelmat/kersat: Olivat hyviä, mummuassa Maantiekiitäjä ja Väiski Vemmelsääri.. Warner Bros Pictures teki hyviä lastenohjelmia. Mitä nyt ei NYKYAJAN kersat tiedäkään. Kateltiin muumilaaksontarinoita 1990-luvun lopussa. Lapset oli tyytyväisiä, herättiin hyvä ettei kukonlaulun aikaa kattelemaan joku tietty piirretty lastenohjelma. Lapsoset oli tyytyväisiä, ja voivat hyvin.
Loppuratkaisu: Ennenvanhaan ihmiset olivat tyytyväisiä pienempään, itellä oli värityskirja 10vuotiaana.
Nykyään näillä on ties mitkä I-Phonet tai mikä helvetti se nyt onkaan.. Ennenpitkää ne ajaa hybridiautoilla vaippaiässä.. HUHHUH!


Nykyään: 




Parisuhteet: Ihmiset on parisuhteessa ja kattelee muita, leikitään tunteilla ja näin edelleen. 
Hyvissä tapauksissa (jos rakastaa tosissaan) saatetaan olla vuos ja rapeat päälle yhessä. Nytten playataan parisuhteissa, vaihetaan kumppania niinkuin sukkaa, nytten paneskellaan jo teini-iässä, jotkut suojankanssa ja jotkut ilman.. 


Lastenohjelmat/kersat: En viitti edes kuvata miten pöyristyttäviä nykyään, vanhat kunnon lastenohjelmat kuten Franklin raiskattiin jälkiäänityksellä niin huonoks.. Etten kehtaa edes frankliniksi sanoa sitä. Olkoon Has-Been Franklin nimi sille. Nykyään kersat saa ensimmäisen masennuksensa järkyttävän paskasti tehdyistä lastenohjelmista, jos niitä nyt edes sillänimellä enää voi totisella naamalla kutsua. Kaikki lastenohjelmat nykyajassa, hirveetä p*skaa siis.. Elikä vanhemmat: Näyttäkää lapsillenne nykyajan Franklinin siaan vanhaa kunnon Franklinia. 


Loppuratkaisu: Tee niinkuin romanit ja valita ylelle että teeveestä ei tule tarpeeksi hyviä lastenohjelmia. VANHAT TAKAS. Nykyään ihmiset ei vaan saatana osaa tuottaa hyviä lastenohjelmia, eikä toimivia parisuhteita..
Viimeisenä muttei vähäisimpänä: Tervetuloa hyvinvointivaltioon. Saat kokea tämän nykyajan anyway. Mut koita kestää.

Kiitos ja hei.
- Vittuuntunut Haukkis nykyajan hyvinvointivaltiosta.

2 kommenttia:

Kannanotot ovat tervetulleita, mutta paskanjauhanta poistetaan :)